Van Brenk Tuintechnieken

Prieelvogelweg 40

1349 CJ Almere

Tel.        0365309740

Mob.      0654690118

e-mail    m.brenk1@chello.nl

Facebook klik hier 

 

kvk.nr. 39056059

btw.nr.8063.52.759.B01

 

Zoeken:

Wat kunnen wij voor u betekenen?

 

Sedert Januari 1989 is de stap van hobbymatig tuinieren naar het starten van het huidige hoveniersbedrijf in Almere genomen, en dat bleek een goede keuze te zijn geweest!

Als u van plan bent uw tuin aan de laten leggen, renoveren of te veranderen bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en vakkundig en enthousiaste medewerkers kunnen wij voor u betekenen wat u van een hovenier verwacht.

Wij zijn gevestigd in Almere en werkzaam in voornamelijk het midden van het land, voor de houtbouw en douglashouten veranda's en terrasoverkappingen bestrijken wij het hele land, ook zijn wij leverancier van aluminium terrasoverkappingen, levering en montage.

Binnen ons bedrijf kunt u bij ons terecht voor o.a;

Grondwerk - (sier)bestrating - beplanting - gazon - tuinverlichting - schuttingen - blokhutten - veranda's - sproeisysteem - vijvers - beplanting - onderhoud, enz.enz.

Een tuinaanleg of renovatie vergt wel enige voorbereiding, de tuin is een verlengstuk van de woning en dient tevens als visitekaartje.

Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarin uw wensen en plannen doorgenomen worden, gewoon bij u thuis, dan wordt tegelijkertijd uw tuin opgemeten.

Vervolgens wordt er eventueel een schetsontwerp of compleet tuinontwerp gemaakt met bijbehorende offerte, heeft u zelf een ontwerp: wij zien deze graag en kunnen dit eventueel in overleg met u aanpassen.

Als u akkoord bent gegaan met de offerte wordt er zsm. een startdatum afgesproken.

Het verzorgen van de materialen kunnen wij voor u regelen, maar desgewenst kunt u dit in overleg met ons ook zelf doen.

Nieuwsgierig? kijk dan eens rustig verder op onze site en aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Sinds enkele jaren zijn wij ons gaan specialiseren in het bouwen van exclusieve douglashouten veranda's en terrasoverkappingen, klik in het menu voor meer informatie.